2016-03-21 18.24.07

 

I går blev jeg igen bekræftet i at det er udfordrende at være gift med en hjælpsom mand.

 

Hvorfor?

 

Fordi min mand kom hjem med blomster SOM HAN IGEN HAVDE FÅET af en betænksom kollega! Ja, det er rigtigt! Han er så sød og hjælpsom, at han ligefrem får blomster som tak.

 

Jeg har tidliger advaret om at gifte dig med en hjælpsom mand. Det kan du læse mere om lige her 

 

“Heldigvis,” gav han dem til mig, så jeg burde jo egentlig takke hans kvindelige kollega for blomsterne. Især når nu min hjælpsomme mand ikke selv er særlig god til selv at give mig blomster.

 

Vejkantsblomster contra blomsterbutikken

Fair skal  også være fair. Jeg har engang fortalt ham, at jeg egentlig ikke er speciel vild med buketter fra blomsterhandleren.

 

Jeg kan faktisk allerbedst lide en buket vejkantsblomster, hvilket resulterede i at sidst min mand kom hjem med blomster til mig, var det med en slags buket bestående af noget, der lignede lange grangrene og siv, som han ovenikøbet havde betalt penge for…..!  Og selvom jeg har mange timers amatørskuespil bag mig, kunne jeg altså ikke skjule min forundring…..

 

Måske er det derfor han er rigtig sød til at sende mig billeder af smukke blomster, når han lufter hunden….  Hmmmm….

 

Så måske er lykken egentlig er en hjælpsom mand, som får blomster OG giver dem til mig! 🙂

Valmuer er og bliver mine yndlingsblomster, og faktisk synes jeg, de er allersmukkest, når de står i naturen og svajer blidt. Det ved min mand og netop dette smukke billede er et han har sendt til mig
Valmuer er og bliver mine yndlingsblomster, og faktisk synes jeg, de er allersmukkest, når de står i naturen og svajer blidt. Det ved min mand og netop dette smukke billede er et han har sendt til mig

 

Mine forældre har kendt hinanden i 47 år!!! Læs lidt om dem og deres kærlighed lige her 

 

PS: Efter dette indlæg blev offentliggjort i morges, købte min mand tre buketter påskeliljer til mig i eftermiddag! Hmmm….! 🙂

 

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Og hans gode smag i partner, viser sig, når man læsere hans kones blog
    Tillykke med jer

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>