Jeg er…

Mellemrum
Gift  – 
med den eneste ene for mig. Han hedder Jonas og vi er ikke enige om særlig meget – ud over at vi gerne vil være sammen! Vi blev gift 07-09-2013 så jeg aldrig behøver glemme en bryllupsdag 🙂

I 2014 kom vores første fælles barn til verden. Han hedder Dixon og i slutningen af 2016 fik han en lillebror, der hedder Titan Når vi ikke falder over en af dem, så falder vi over vores labrador Charlie, som er verdensmester i at ligge i vejen!

Bonusmor – til to store drenge. Den mindste af dem bor hos os hver anden weekend, til stor glæde for resten af familien.

Datter – og hver dag taler jeg i telefon med min mor – gerne flere gange om dagen og når jeg skal træffe store beslutninger, har jeg stadig brug for også at høre min fars mening.

Lillesøster – for to dejlige brødre – så vær sød, ellers kommer de efter dig 🙂

Mellemrum
Jeg brænder for ligestilling, kærlighed og god karma. Derfor har jeg åbnet denne blog Ordpigen.dk hvor jeg deler lidt af mine mange tanker om emnerne. 

Mellemrum

Jeg er fan af ord og bogstaver, stiletter, chokolade, rødvin, gode fortællingerlysglimt i havet, hele min familie (også brødre, niecer og nevøer) søde romantiske komedier, lyskæder, god karma, fotoalbums (de rigtige!) og stærk ost.                  

Mellemrum                                                                                                                                                                                                                                                                                

Uddannelse

Jeg er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus, men jeg har også gået på teaterskole og skiftet bleer på drenge, der vejede over 100 kilo!

Men de sidste fem år har jeg arbejdet med digital formidling.

Mellemrum

_20151022_133238

Mellemrum

Det er nu engang mest høfligt at se folk i øjnene, når man taler til dem – så “Hej med dig,” her ser du mig 🙂

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Enten i kommentarerne eller skivtilnicola@gmail.com

Lys, ro og kærlighed

Nicola

Mellemrum

Følg mig

Husk du kan følge mig på Facebook lige her og på Instagram lige her 

Så bliver jeg såååååååååå glad 🙂

>