2016-03-08 19.28.06

Når jeg henter Dixon, har jeg altid klapvognen med, men oftest vil han helst gå selv.

Det er jeg så ikke altid enig i, men når jeg har tid og overskud til det, lader jeg ham gå. Både fordi det er god motion og fordi jeg faktisk føler det som kvalitetstid, når jeg har overskud til at stoppe ved hver eneste lygtepæl og vandpyt . OG vise begejstring for ALT hvad han finder på turen fra affald til grankogler.

Se verden med barnets øjne

I forgårs faldt Dixon så for en klump vintergækker med regndråber på. Smukt så det ud og da jeg overgav mig til at se det med hans øjne, kunne jeg faktisk godt forstå hans fascination af de små dråber der forsvandt, når han prikkede til dem.

Det var hyggeligt, men efter flere minutter syntes jeg også det var liiige hyggeligt nok og så skulle vi videre. Dixon var ikke helt enig og derfor gav jeg ham en vintergæk, han kunne tage med.

Jeg havde så ikke ligefrem regnet med at Dixon ville spise den! Og oven i købet så hurtigt, at jeg ikke opdagede det før han havde tygget den til spyt, åbnede munden og sagde “aaadddddd!”
(længe leve kleenex i lommen :-))

“Herreste gud tænkte jeg” og vi gik hjem og kom videre med dagens gøremål.

Giftige blomster

I går mødte jeg så en af mine “hunde-venner” – altså ejeren af en hund, som min hund godt kan lide 🙂 og hun fortalte, at hun havde været så bekymret fordi hendes hund Frida i går havde kastet op og været rigtig sløj. Frida havde åbenart spiste en del vintergækker.

“Så jeg gik ind på Google og læste så, at vintergækker heldigvis ikke er Så giftige. Kun lidt!” sagde hun og talte videre. Jeg hørte ikke hvad hun sagde, det eneste jeg hørte i mit indre var:

“Vintergækker er ikke SÅ giftige. Kun lidt!”
Gisp!

 

Hmm…..

 

Så dagens lærdom var: Du skal ikke tro – du skal vide. Og åbenbart også hvilke blomster, der er giftige!

Hej hej bibliotek – her kommer jeg…. I mellemtiden kan du dog læse mere om giftige planter i haven lige her 

PS: Da jeg fortalte denne historie til min mor sagde hun ganske køligt: Din ene storebror drak engang noget substral, (plantegødning) da vi var ude og handle. Han sad i indkøbsvognen, fik åbnet dunken og drak det. Han blev dog ikke højere af det 🙂

 

Hvis du nogensinde har forgiftet dit barn – eller forsøgt på det – vil jeg blive OVENUD glad, hvis du tør dele dine historie herunder 🙂

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>