Jeg har aldrig rigtig planlagt mit liv. Eller jo – de mindre ting planlægger jeg til mindste detalje. Skal jeg et nyt sted hen, tager jeg både ruten på Krak, Rejseplanen og Google Maps og kan jeg bestille billet gør jeg det – alt sammen flere dage før. MEN de store ting i livet: Hvad vil jeg være, hvor vil jeg bo, hvordan vil jeg bo og ikke mindst:

Hvordan vil jeg leve?  Det har jeg faktisk aldrig planlagt.

Hvorfor ikke,? tænker du måske.

Det enkelte svar er: “Så bliver jeg ikke skuffet.”

Men det jo løgn!

For jeg bliver skuffet. Tit og meget!

Det sande svar er:

“Så kan jeg fralægge mig ansvaret.” (tror jeg)

AV! Bum. (Det gør faktisk også ondt at indrømme)

Det er nu engang meget lettere og nemmere at sige: “Jeg stoler på universet og ser hvad der sker,” frem for at indrømme at: “Jeg sjusker med mine drømme”

For det betyder jo faktisk også, at jeg sjusker med mit liv…

Sjusker du også med din drøn?
Sjusker du også med din drøn?

Når mine valg ikke er bevidste, betyder det, at jeg drejer lidt til venstre og lidt til højre. Jeg tager den afkørsel som tiltaler mig her og nu og som sådan er der jo intet galt med at leve sådan. Hvis man altså er indstillet på at man så ikke selv er kaptajnen.

 

Men det er jeg ikke.!

Så det lyder nok lidt mærkeligt, at jeg så ikke planlægger mit liv, men jeg tror nogle tidligere skuffelser, er det der fik mig til at “overgive” mig til universet. Det har bestemt heller ikke været en kedelig rejse indtil nu. Jeg har både skiftet ble på voksne mænd på over 100 kilo, serveret alkoholiske drinks til langt op af formiddagen, foldet flere håndklæder end du kan tælle til og fået løn for at klippe i aviser!

Virker din drømmefanger heller ikke? 

 

Det absurde er bare, at siden jeg var helt lille, har jeg altid sagt (og ment) at min drøm er, at jeg vil være skuespiller, journalist eller forfatter.

Et år på skuespillerskole aflivede dog den drøm. En fremtid hvor andre konstant bestemte over mig og hvor jeg risikerede mange perioder med ledighed og rugbrød dræbte drømmen. Journalist blev jeg – efter først at have studeret 4 andre ting! (Det var dog en drøm, der gik i opfyldelse.) Og forfatter – det håber jeg sker en dag. Jeg har allerede et par manuskripter liggende i skuffen.

Og det jo så lige her min manglende planlægning (igen) kommer til udtryk (ville min kære mand sige)

For jeg skal jo ikke håbe, jeg bliver forfatter, hvis jeg virkelig gerne vil være det. Når det faktisk er min drøm. Jeg skal sige, det bliver jeg en dag og hvis ikke der er nogen forlag, der vil udgive mig, så udgiver jeg mig selv! Bum. (det gør også lidt ondt at sige højt – sikkert fordi det rammer noget dybt i mig.)

Alt er faktisk muligt… Seriøst.. Læs bare her

Det siges, at det vi fokuserer på, det vokser! Fokusloven er faktisk ligeså gældende som Tyngdekraften. Vi lærer det bare ikke i skolen.  Men planlægning og fokus hænger jo unægteligt sammen. Jeg har i hvert fald været på mange slankekure, hvor jeg “glemte” at holde fokusset og ligefrem endte med at have taget på (forstår stadig ikke hvordan dét er muligt!)

Så hvis jeg fokuserer på at blive forfatter, vil jeg også se de mange forskellige muligheder der er for udgivelse. Det kræver “bare,” at jeg planlægger drømmen og holder fokus.

Problemet, eller udfordringen er dog, at det tager noget tid at ændre en vane. (vist nok tre uger og ti dage!) Så måske skal jeg starte med et andet lettere målbart ønske.

Orden! Orden er en god ting og pt ikke-eksisterende i vores hjem. Med to små børn, en hund og generel pladsmangel er det som om vi bare rykker rodet rundt fra det ene rum til det andet. Det gider jeg ikke mere. Så jeg vil nu planlægge at få ryddet ordentlig op i mit hjem og smidt alt det unødvendige ud. Jeg er færdig med at sjuske. (det mener jeg!) Jeg vil gøre noget godt for mig selv og gøre mig selv glad og stolt.

Og mon ikke én god gerning skaber flere…

Hvordan det kommer til at gå, det kan du læse om her på bloggen.  Jeg glæder mig faktisk selv 🙂

Ha’ det rigtig godt så længe

KH Nicola ♥

PS: Kan du lide at læse og har du lyst til at smugkigge i det jeg har skrevet, så send mig en mail (ordpigen@gmail.com) eller skriv herunder 🙂 (Genrene er kærlighed og erotik)

 

Der er ord, der beriger og befrier og så så er der ord, der gør ondt. Ord vi ikke tør sige højt… Læs mere om dem lige her

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>