img1461916100850

Fredag har altid været min yndlingsdag (måske fordi jeg er født på en!?) og som min far altid sagde, da jeg var barn:

“Om fredagen var der så dejlig lang tid til mandagen.”

Og dét nød jeg. Især fordi min far arbejdede mange år i Stockholm, så når han kom hjem om fredagen, skulle vi rigtig hygge hele familien med ekstra dejlig mad og samvær.

Mellemrum

Da jeg mange år senere arbejdede som journalist på dagbladet BT, havde jeg nogle sjove og legesyge (mandlige) chefer, som en dag indførte:

Mellemrum

“Farverige-Festlige-Fredage”

Mellemrum

Det betød, at alle medarbejdere mødte op i farverigt tøj om fredagen! Jeg husker især en af cheferne, som havde et par imponerende lyserøde bukser!

Mellemrum

Men det var jo genialt! Det gav en super god stemning, gjorde at alle glædede sig til at komme på arbejde, vi havde altid noget at tale om, der blev grinet det meste af dagen og det gav et sammenhold!

Det var så ikke så  praktisk, hvis man skulle ud og interviewe nogen, men ideen bag, den er jeg KÆMPE fan af.

Mellemrum

For fredage er skønne og de SKAL da være både farverige og festlige, hvad enten festen består af bacardi og høj musik, lækker sauce og vin, glimmer-tv og sofaslik, fodbad og hyggeplaid, alene eller sammen med andre!

Mellemrum

Fredage er fantastiske!  Og i dag er det endelig fredag og det fejrer jeg med at lytte til denne skønne unge irske kvinde ved navn Janet Devlin, mens jeg glæder mig til en farverig, festlig aften med min lille familie med kyllingeburgers, flødeboller, rødvin, popcorn og forhåbentlig en god film og lidt fodnusning under tæppet 😉

Mellemrum

 

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>