img1446403084985

Det er ikke dine følelser der fucker dit liv op, det er alt det du gør, for ikke at mærke dem. 

Kvinden bag dette citat, er psykolog Mette Holm. Jeg stødte på hende engang jeg surfede på nettet efter hjælp til at tænke positivt. For jeg må nu engang indrømme, at nogle gange (læs:oftest!) så virker det altså meget lettere, at tænke tunge tanker frem for positive. Men det mener Mette Holm ikke. Tværtimod, har hun nærmest gjort det til sit livsprojekt at hjælpe dem, der vil, med at tænke positivt og søge lyset og det positive her i livet.

Det kan være svært at være i overskud og nogle gange er jeg både træls og dum.. som forleden. Læs om det her

Faktisk har hun et dagligt boost af selvkærlighed, som man kan tilmelde sig gratis. Det er et slags dagligt nyhedsbrev med hjælp til at tænke positivt og elske sig selv. Jeg er VILD med det og glæder mig faktisk altid til næste dags boost, når jeg læser dagens. SÅ godt er det. Du kan tilmelde dig det lige her 

Husk, at livet består at en masse valg som vi oftest bare gør på rutinen. Men tænk over dem – for hvert eneste valg betyder noget for resten af dit liv, eller bare resten af din dag i dag. Så gør det til en god dag og træf et godt og sundt valg som er helt rigtigt for DIG.

Pøj pøj med det 🙂

 

Vi bærer alle ansvaret for vores egen lykke, og hvert et lille valg, man træffer, vil altid bringe dig tættere på eller længere væk fra det, man længes mod. (Citat: Mette Holm) 

 

Når man bliver ældre indser man pludselig hvor meget ens forældre har gjort for en. Det indså jeg en dag da min mor og jeg talte kjoler.

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>