2014-09-19 07.03.26

Sommer, sol, dukkerter i det åbne hav, duften af nyslået græs, valmuer, klipklappere, varmt sand, der glider i hænderne, samle sten på stranden, grillmad, jordbær, kulør (altså i huden:-)) pastelfarvet himmel, lune lyse nætter, udeliv, duften af sengetøj der er tørret udenfor, tyndt tøj og blomster. Åh hvor jeg glæder mig!
Sommer er bare noget helt særligt og selvom jeg egentlig godt kan lide at årstiderne skifter, så må jeg tilstå, at forår og sommer er og bliver mine yndlingsårstider. Først og fremmest pga to ting:

1) Lyset (jeg hader vinterens mørke)
2) Varmen (jeg hader at fryse)

 

Dræbersnegle, hvepse, kryb og kravl!

Jeg bryder mig dog ikke om hverken dræbersnegle, hvepse, kryb eller kravl (edderkopper!) og er derfor ret begejstret for de kolde vintres effekter. Det prøver jeg at huske mig selv på, når det er ekstra koldt og fugten nærmest trænger ind gennem væggene.

Husk lykken – også (og især!) i de små ting!

 

Hård hud, sved og solcreme

Og jeg er bestemt heller ikke vild med solcreme, kogende biler, varme kondisko, panikken over at skulle i badetøj, varme nætter hvor selv lagenet er for varmt, duften af naboernes grillmad (når jeg selv skal have almindelig ikke-grillmad!) beskidte børn (for det bliver de, når institutionen smider dem på legeplads hver eftermiddag) ulakerede tånegle (og presset for at nå at lakere dem) hård hud på fødderne (for det kommer der jo ekstra meget af!) og lugten af sved. (især i togene og busserne!)

 

img1446414343701

img1446414248984

_20151021_222256

 

Den glade juletid

Hmm… Vinteren har jo til gengæld julen…. Julen, som jeg faktisk holder ret meget af. Mest for samværet med alle yndlingsmenneskerne og dernæst for lyskæderne (og guffen!) Jeg er total tosset med lyskæder (og guf:-)) og synes, det er noget af det smukkeste der findes. Når jeg engang får min egen have vil jeg have lyskæder i den hele året rundt, bare fordi jeg kan!

Varm cacao, hyggesokker, tæppe i sofaen, og gode supper er nu heller ikke ringe. Hmm… faktisk er vinteren måske egentlig helt ok.

 

Elektrisk hår og våde sokker

Altså hvis lige jeg ser bort fra den bidende kulde som niver i fingrene, våde sokker, iskolde toiletbrætter (vi har kun radiator på vores ene toilet) duggede bilruder, skrabe sne/is af både veje og biler, glatte veje – og det smertefulde ryk det giver, når man er ved at skvatte, den konstante frysen, at jeg nærmest undgår at lufte ud, fordi det er så koldt, gåturene med hunden (de er nu engang meget federe, når det er plus 17 grader) beskidte hundepoter, vasketøj ,der er evigheder om at tørre, ru kinder og hænder, elektrisk hår og manglende energi!

Sex lyst og et ægteskab!

Jeg er ikke i tvivl! Jeg ved godt hvad jeg holder mest af! Hvad med dig? Hvad længes DU efter? Og måske jeg egentlig hellere skulle spørge – hvad er du glad for lige nu?

For det er jo nu engang sådan, at livet går forbi os hvis vi bare går og kigger fremad på det vi glæder os til. Så glemmer vi at nyde nu’et lige NU, hvor magien også er. 

For eksempel når rimfrosten blinker smukt, eller når du ser mod nattenhimlens klare stjerner. Nu’et hvor tæppet i sofaen krammer min krop, hvor kaffe ikke bare er en drikkelse, men selve koppen en nydelse fordi, den er varm. Hvor varme i sædet er den sejeste opfindelse nogensinde og den største luksus.

NU –  hvor jeg endelig kan få luftet min smarte hue, hvor topmaven er lykkelig gemt (og glemt!) bag min varme trøje og hvor kroppen automatisk får mere hvile fordi sengetiderne er rykket fremad. Jo, der er så sandelig noget af glædes over i dette NU også selvom det er vinter, mørkt og koldt.

Så hvad med dig? Hvad glædes du over? Jeg glæder mig til at høre dine svar så vi sammen kan se mod lyset og det der trods alt er – lige nu! 🙂

 

 

2016-01-15 12.31.41

2015-12-28 10.07.23

2016-01-01 14.45.57

 

Gift dig aldrig med en hjælpsom mand! Læs hvorfor lige her

 

Husk du også kan følge mit liv i billeder på Instagram

 

 

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>