Skærmbillede 2015-06-01 13.37.51

Netværk er blevet det nye sort og om man vil det eller ej, er det sandt.
Personligt er jeg faktisk ikke specielt social. Jeg er dybt, dybt fascineret af mennesker, elsker at observere dem og blive klogere på dem, men jeg magter ikke at have for mange for tæt. Jeg giver mig nok for meget hen til at jeg kan rumme det. Og netop derfor er netværk genialt. Man plejer det sociale uden at de behøver komme hjem til kaffe.

Derfor har jeg også en profil på Linkedin (link) Det er en slags professionel Facebook bare uden sjov og mulighed for at snage i fotos. Men det er ok. (jeg har i hvert fald hørt at det er meget seriøst og vigtigt sted at være hvis man bare er lidt seriøs selv, så det er jeg:-)) Og i forhold til Facebook har det en genial (feature) :

Man kan se hvem der har været inde og snage i ens profil. Åh hvor jeg elsker det! Det er næsten så det kribler i mine fingre, når bare jeg logger ind. Men der er dog en ting jeg især ikke forstår. Nogle gange er der nogen, der har kigget på min profil, som er anonyme medlemmer. Altså det nytter jo ikke noget, at man er anonym, når man skal netværke. Hele ideen er da at vise, hvem man er!
Så enten må de anonyme være stalkers eller også må det være ekstremt paranoide typer, der ikke ønsker at konkurrenten, chefen eller måske ægtefællen vil kunne opdage hvem man har kigget på.

Ja, jeg ved det ikke, men jeg forstår det ved Gud heller ikke. Det svarer da til at gå til et ægte netværksmøde – sådan ude i den virkelige verden – og ankomme i kasket og solbriller med et blankt navneskilte og et visitkort hvor der står “Visitkort” på.
Eller hvad mener du? Er der noget jeg har misset? Oplys mig endelig for jeg forstår det virkelig ikke! 🙂

 

Facebook, hundelorte og manglende overskud!

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>