_20151021_220123

 

“Man får jo ikke skæve ben af skæve bukser!” 

 

Sætningen tilhører en fantastisk pædagog i min søns vuggestue. Vi havde talt om børnesko og udfordringerne når man har en søn, som både er højvristet og bredfodet!

 

Heldigvis kendte hun til udfordringen og gav mig nogle gode råd. Dejligt.

 

Mit problem er især, at jeg jo så forfærdelig gerne vil være en god mor. For et par måneder siden sagde min læge, at jeg skulle huske at købe sko med en fast hæl til ham, for at foden ikke gled ud. Det resulterede i, at jeg stod i sko butikken og klemte samtlige sko i størrelse 21.

 

Valget endte med et par Nike i sort og blå til 299! Kiloprisen er dæleme høj, men hvad gør man ikke for netop at undgå at barnet får skæve fødder eller lignende.
Min mand var til gengæld ved at falde baglæns da han så beløbet.
Jamen der var også nogle til 170 kr., men de var bløde i hælen,” forklarede jeg ham.

 

Forleden havde Aldi så hjemme/indendørs sko på tilbud. 40 kr! Jeg købte 3 par i forskellige størrelser og fik endda også min evigt hjælpsomme mor til også at købe to par.

Man går vel ikke af vejen for et godt tilbud………. 🙂

 

Men det er helt seriøst nærmest stressende med de der små børnefødder og skoene dertil.

 

Da Nike skoene var 5 uger gamle kom min mand hjem en mandag og fortalte, at en anden sød pædagog venligt havde gjort ham opmærksom på, at de snart var for små. Jeg havde selv flere gange overvejet af droppe skoene i frustration over ikke at kunne få dem på de små tykke fødder, så det kom ikke som et kæmpe chok. Men når man går på arbejde og barnet er i institution, hvornår skal man så lige nå at købe de der sko? For barnet skal jo helst med, netop så man kan se om de tykke fødder overhovedet kan være i skoene.

 

Barn nummer 2? skal – skal ikke?!

 

Jeg kunne ikke finde tid til det, så jeg tegnede skoene af og tog i skobutikken efter arbejde den følgende onsdag. Der var kæmpe forskel på størrelserne efter mærkerne og priserne ligeså. Jeg målte og følte. Trykkede og pressede.

 

Jeg har købt en grøn sommerjakke, så optimalt ville jeg helst have haft nogle sko med noget grønt på, men erfaring har nu lært mig, at det er med børnesko, som med det meste andet i livet:

Det er noget med det mulige!

Derfor endte jeg efter 43 minutter med at købe endnu et par Nike sko til endnu 299 kr , men denne gang i størrelse 22! Farven var nu grå og blå.

 

Jeg håber inderligt ikke at de tykke fødder bliver skæve, for det er nu engang lidt sværere at skjule end skæve ben….

 

Hvad med dig? Har du haft lignende udfordringer eller har du et godt råd? Hvad er dit yndlingsskomærke og køber du sko et bestemt sted? Del det endelig – vi er mange der gerne modtager råd 🙂

 

Ps: De små tykke fødder på billedet er vores søns. Og jeg ELSKER de små tykke cocktailpølser som min mand kalder dem 🙂

 

En moders kærlighed er uendelig – læs om min fantastiske mor lige her

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>