BT5Q5968

 

Når man er i et fast forhold, er det helt naturligt at tanker om utroskab opstår.

Man bliver måske selv fristet? Eller måske man bare leger med tanken. Man overvejer om partneren gør det samme og man spekulerer over hvad man nu ville gøre, hvis enten man selv eller partneren faldt i.

Mellemrum

Ville man fortælle det?

Ville man ønske, at partneren fortalte det?

Kunne man tilgive?

Partneren eller sig selv?

Og hvad ville det være et udtryk for?

Mellemrum

Jeg er ikke anderledes end de fleste andre, så selvfølgelig popper disse tanker også op i mig fra tid til anden.

Forleden havde min dejlige mand fødselsdag og lykønskningerne strømmede ind til ham på Facebook.

Det glædede mig – det var da dejligt at se hvor mange mennesker der også syntes, at han er så dejlig, at han skulle have en lykønskning. Det var der også mange kvinder, der åbenbart tænkte. Rigtig mange. Og flere gjorde sig endda besværet at skrive en særlig sød/personlig hilsen. Ikke som mændene der bare skriver ”Tillykke” eller hvis det går vildt for sig ”Tillykke med dagen gamle mand!”

Mellemrum

Nej, nej kvinderne vedhæftede billeder, brugte emoji symboler med balloner, lagkager og hjerter og skrev personlige hilsner. Ihhh hvor det dog varmede mig hjerte! Jeg fik virkelig varmen! 🙂

Mellemrum

Ej selvfølgelig er det dejligt at se hvor afholdt han er, for det ved jeg også glæder ham. Og jeg priser mig lykkelig over at han friede til mig. Ud af alle verdens fantastiske kvinder var det mig han valgte at fri til. Det siger jo det hele.

 

Derfor skal du ALDRIG gifte dig med en hjælpsom mand

Desværre er der bare til tider en usikker ung kvinde indeni mig som lige studser en ekstra gang og mindes min fortids skuffelser med dobbeltspil og løgne. (Hvorfor er det, at den dumme fortid altid popper op?! Er der nogen der kan fortælle mig det? For jeg ønsker ikke at huske eller mindes og jeg ønsker slet ikke at fortidens smerter skal forpeste hverken mit ægteskab eller mit humør) Og så rammes jeg af frygt og Så kommer de dumme tanker buldrende. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. For det fik mig til at tænke.

Mellemrum

Hvis nu min mand var mig utro – hvad ville jeg så ”helst” have. At han var sammen med en tilfældig i et lystigt øjeblik hvor han blev forført af bekræftelse, morskab og flirt? Eller ville jeg hellere at han var fascineret, måske endda tæt på en forelskelse i en anden og dermed lod både sit hjerte og sin fornuft forføre?

Mellemrum

Mange mener, at der er forskel på sex og følelser og jeg har ofte hørt veninder sige, at hvis bare det var sex, så kunne de godt tilgive. ”For vi har jo så meget andet sammen end bare det” tilføjer de altid.

Mellemrum

Sådan har jeg det altså ikke. Jeg tror for meget på min mand til at jeg kunne tilgive det. Jeg mener, han er for klog og vores kærlighed for stærk, til at lidt liderlighed og en mulighed skulle kunne komme på tværs. Og hvis det kunne det – så er vores kærlighed ikke som jeg tror den er, og så ønsker jeg den faktisk ikke. Jeg er til alt eller intet. Til gengæld giver jeg også alt – eller intet.

Mellemrum

Livet er grumset og gråt og ofte meget forvirende. Men der er visse ting, som er meget sort/hvide. Og heldigvis for det. For vi har alle brug for at visse ting ikke står til debat.

Mellemrum

Vi har alle en mor og en far. Solen står op hver dag i øst. Nyhederne kommer kl 18:30 og 21 på DR1 og kl 19 og 22 på TV2. Det kommer altid bag på DSB, når det stormer eller sner. Grøn betyder gå, rød betyder stop. Dronningen siger Gud bevare Danmark i Nytårstalen og når man siger ja til at elske og ære en person i kirken foran Gud og hvermand, så er man dæleme forpligtet til at leve op til det. Og når nogen man holder af har fødselsdag, så siger man tillykke. Og gerne med flag og balloner.

 

Parforholdsprøver er ikke kun at gå sammen i IKEA. Det er også en prøve for forholdet når man skal vælge klapvogn...

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>