Bryllupsfoto af Camilla Johannesen
Bryllupsfoto af Camilla Johannesen

 

Bryllupssæsonen er over os og min Facebook boomer af bryllupper. Og selvom jeg er gift ville jeg gerne både giftes igen og i mangel af bedre, feste med til flere bryllupper.

 

Jeg blev selv gift den 07092013.

Jeg ved godt det er poppet, men det var også sjovt, muligt og unikt for os. Jeg er lykkelig for det og jeg elsker at være gift. Men nøj hvor havde jeg bare et skidt bryllup!

Alle havde ellers sagt til mig, at man ikke kunne være syg eller dårlig på sin bryllupsdag. Det havde jeg hørt flere steder, men typisk mig, så skulle jeg da nok modbevise det.

Heldigvis startede dagen godt. Faktisk fantastisk. Solen skinnede, brudebuketten dukkede op og den var helt vild smuk. Min mand havde valgt den rigtig godt og havde vist kun fået lidt hjælp af min mor og far. Og der var lyserødt brudeslør i den! Det havde jeg aldrig set før!

Mellemrum

Gift dig ALDRIG med en hjælpsom mand!

Mellemrum

Min makeup, kjole, hår etc gik alt sammen ok. Min dejlige far gav mig væk, min vidunderlige niece var en smuk og modig brudepige og min mand sad og ventede i kirken. Og han sagde ja! Oveni det havde nogle søde venner arrangeret en overraskelse hvor to meget dygtige musikere fra gruppen Tiger Swan kom og overraskede os med nummeret Heaven af Bryan Adams. Min mor havde laet et hav af de fineste små tyl poser med fuglekorn i så gæsterne kunne kaste dem på os uden at tage livet af duerne. Og min mand overraskede mig med en limousine udenfor kirken.

Mellemrum

Lykken var stor. Champagnen blev åbnet. Vi kyssede, skålede og jeg blev dårlig. Sådan virkelig helt enorm meget dårlig!

Mellemrum

Chaufføren måtte holde ind til siden – jeg ud i rabatten og kaste op, min mand holdt håret og chaufføren løb forvirret rundt med en sort sæk. Sådan fortsatte resten af dagen. Der var skøn mad, magiske taler og dejlige overraskelser, men jeg havde så skidt, så skidt, så skidt. Det meste af tiden lå jeg på knæ ude på toilettet og kastede op og jeg fik ikke smagt noget mad eller vin. Kun to skiver flute, en masse vand, en kop mælk og en enkel bid af den pragtfulde bryllupskage, som min vidunderlige mor havde lavet til os.

Mellemrum

Til historien hører det, at jeg var gravid og var i 11 uge da vi blev viet. Det afslørede min mand i hans tale. Og selvom jeg gerne ville have nydt dagen endnu mere – mindes jeg den med varme, taknemmelighed og kærlighed.

Mellemrum

Jeg havde aldrig troet jeg ville blive gift i en kort kjole – for jeg elsker lange kjoler. Og jeg havde dæleme heller aldrig troet den skulle være hæklet og min hår ikke nyfarvet. Men det var virkeligheden for jeg var gravid og anede ikke hvordan min krop ville nå at ændre sig op til brylluppet, en slankekur var bandlyst og bekvemmelighed var faktisk det mest afgørende.

Mellemrum

Folk behandler dig efter de grænser du selv sætter

Mellemrum

Ugen op til havde min mor og jeg fået lavet negle, (en lille gave fra min mand) renset hud og hygget os meget og dagen efter brylluppet var bare dejlig rolig og hyggelig. Vi fik ryddet op og vores bedste venner og mine forældre hjalp os. Om aftenen spiste vi pizza med mine forældre mens vi åbnede vores bryllupsgaver og den følgende dag tog vi på brullupsrejse i sommerhus med vores hund. Intet af det var som jeg havde forventet eller drømt om. Og jeg vil ikke påstå at det var bedre. Men det var ægte. Det var mit og jeg er lykkelig for at have fået de oplevelser med i mit liv.

Mellemrum

Hvad med dig? Er du gift eller drømmer du om at blive det? Jeg eeeelsker bryllupshistorier og vil meget gerne høre DIN! <3

 

Længes du eller glædes du? Valget er dit!

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>