FLOW
Har du flow i dit liv?

Mellemrum

Det var sådan set temaet i går, da min mor og jeg var til workshop sammen. Vi har løbende mor-datter dage og frem for at shoppe, få ordnet negle eller hud så havde vi besluttet, at vi sammen ville blive klogere på hvordan man får mere flow i hverdagen?

Mellemrum
“Vi havde en kursist i går der fortalte, at hun var gået i haven kl 14 og da kl blev 22 gik det op for hende, at hun fuldstændig havde glemt at spise og drikke,” fortalte den ene underviser.

Mellemrum

ALTSÅ havde kvinden været i flow. For flow er den tilstand man er i, når man har det rigtig godt. Når tiden forsvinder, man glemmer sig selv og man er optaget af det man laver.
Kender du den følelse? Kan du huske hvornår du sidst følte det sådan? Fortæl fortæl! Og hvis ikke du kan huske det, så spørg eventuelt dig selv: Hvad kan jeg rigtig godt lide at lave? Hvornår har du sidst lavet det? ( Og prioriterer du det i dit liv? )

 

Det er ikke dine følelser der fucker dit liv op, det er alt det, du gør for ikke at mærke dem. 

Hvad giver dig energi?

Personligt synes jeg det er et monster svært spørgsmål for jeg er ikke typen, der har en særlig hobby eller noget andet særligt, som jeg elsker at lave.
Jeg nåede dog frem til at nogle af de to ting som jeg holder allermest af, er:

  • Samvær med mine yndlingsmennesker
  • Når jeg sidder og trykker på tasterne uden tidspres eller forstyrrelser

Derudover er jeg meget glad for naturen og elsker at gå ture med min hund, soppe i vandet på stranden ved mine forældres sommerhus, og mærke sandet imellem mine fingre. Det er alt sammen aktiviteter der giver mig energi. (altså når der ikke er forstyrrende elementer inden over som diskussioner, lorte-bleer, aggressive hanhunde og larmende naboer)
Så svaret var egentlig ligetil. Det jeg kan lide at lave, er som regel også det der giver mig energi.

Mellemrum

FX.: Jeg kan også godt lide at se romantiske film, og når jeg er i stemning til det og jeg har brug for at slappe af, så er der ingen tvivl om at det faktisk kan være sundt for mig at se en romantisk film. Det er jo bare med det, som med alt andet i livet. Mådehold – det skal der til. For ser man film hver dag og prioriterer det, bliver man hurtigt en doven sofa-kartoffel uden energi. Men er det noget særligt, som man kun gør når man har brug for det, så tilfører det energi i ens liv.

 Mellemrum

Vælger du til eller fra?

Og det er vigtigt at huske, for der er så meget i vores liv som stjæler vores energi, stresser os, gør os trætte og nedkørte. Noget vælger vi frivilligt – andet er vi bare nødt til. Men det vi kan styre det er mængden af flow-elementer i vores liv.  Vi kan prioritere det og byde flowen og glæden indenfor i vores liv og dermed skabe endnu flere åndehuller og glædes-stunder.
Jeg synes faktisk, at jeg fik meget ny viden på kurset og vigtigst af alt, så har det lært mig at spørge mig selv – og min mor – dagligt, om hvad det er vi hver især har brug for.

Mellemrum

Hvad har du brug for? 

Det er et lille bitte spørgsmål, en svaret har uendelig stor effekt på vores liv. Så husk det. Forkæl dig selv ved at lytte til hvad det er, der gør dig glad og skaber flow i dit liv.

Jeg glæder mig til at høre om det 🙂

Mellemrum

PS.: Vil du gerne på et lignende kursus kan du jo kigge her, hvor jeg fandt vores kursus. Der findes sikkert mange andre udbydere, så dette er blot et link fordi jeg kan stå inde for at jeg syntes, det var super spændende at deltage i. Og selvfølgelig har jeg ikke fået rabat eller lignende for at omtale det.

 

Forleden havde jeg absolut intet overskud… 

 

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>