Har du set programmet Danmarks dejligste Slotshoteller med Cecilie Frøkjær og de to livsstilseksperter Julia Lahme og Jacob Rais?

Jeg er romantiker til fingerspidserne, nostalgiker, drømmer og har hidtil været stor fan af Cecilie Frøkjær, så mine forventninger til programmet var store. Desværre må jeg tilstå at de alle – hver og en, er slået til skamme.
Smukke (faktisk helt enormt smukke, pragtfulde og overdådige) steder, smukke scenarier, søde mennesker, men alligevel fungerer det ikke. De bliver påtaget, kunstigt og deres interne kemi er heller ikke noget der fanger. Ja det undrer mig faktisk, at der er en redaktør (måske endda flere!) som synes, at det er en godt program!

“Nej der står chokolade, må vi spise det,” udbryder Cecilie Frøkjær i begejstring på et af værelserne. Altså helt ærligt – mon ikke hun godt kendte svaret på forhånd? Julia Lahme byder ind med historiske anekdoter og har en dejlig robust selvtillid som gør, at man som seer oprigtigt tror på at hun er som hun er på skærmen. Befriende! Den mandlige vært er hverken grim eller dum. Han brænder bare ikke igennem. Ja, faktisk fristes jeg til at tænke at Julia Lahme havde kunne bære programmet helt alene.

Samtidig skuffes jeg også over programmets meningsløse indhold. I krisetider hvor arbejdsløsheden er stor og danskerne holder på pengene tænker jeg også: “Hvem er det lige der har råd til at tage på disse weekend-ophold? Selvfølgelig er der nogen, men de der har råd, arbejder sikkert så meget, at de ikke har tid til at se programmet.

Jeg mangler noget substans. Noget retfærdighed. Noget berettigelse.

Hvorfor har man ikke taget en kræftsyg kvinde med på hvert ophold og fået hende – en helt almindelig dansker – til at anmelde det samtidig med at man gjorde en god gering og fik lidt medfølelse og ægte liv ind over? Især – set i lyset af at TV2 senere på året laver stor indsamling til kampen mod kræften.

Måske er det drømmeren i mig som synes, at det ville være en god ide. Måske er jeg bare ikke målgruppe til programmet. Måske har jeg bare ondt i røven over at jeg ikke har råd til at tage på Slotsophold. Jeg ved det ikke – men jeg ved, at jeg ikke gider se programmet fremover og dét er faktisk ærgerligt, når det nu faktisk har min interesse.

Men hvad synes du? Har du også set det? Er du totalt uenig med mig? Det må du gerne være. Ja, faktisk vil jeg synes det er dejligt hvis du er, for så ved jeg da, at der er nogen, som gider se det 🙂

 

Længes du eller glædes du? Læs mere her….

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>