_20151118_214108

Det siges, at handling taler højere end ord. Det udtryk har altid irriteret mig, for som bogstavmenneske mener jeg jo, at ordet er det stærkeste sværd. Det mener jeg fortsat, men jeg må også tilstå, at handling taler højere end ord.
Det har vi på tragisk vis lige fået bevist i fredagens terrorangreb i Paris. Det kan ikke betegnes som andet end ondt. Ondt, fordi det rammer sagesløse. Ondt, fordi det ikke er en fair kamp og ondt, fordi det ikke er lydhørt for andet end sig selv.

Krukkede slotshoteller!

Jeg går normalt ikke ind for vold. Jeg hader krig og jeg mener og tror på dialog, uddannelse og motivation. MEN – for der er desværre et men. Jeg må samtidig tilstå, at det nogen gange ikke er muligt.

Nogen gange, er dialogen uden for vores pædagogiske rækkevidde. Nogle gange, er noget så formørket, at intet lys kan trænge ind. Og i det mørke, kan vi ikke tale lyset frem. I det mørke er det kun én ting at gøre; Handle.

For det er nu engang sådan, at ondskab vinder, hvis gode mennesker ser på uden at gøre noget.

Jeg tror på det gode og jeg tror på, at det gode sejrer, når det gode bruges rigtig og fornuftigt. Som forgangsbillede og med inddragelse og dermed også med handling.

Facebook, hundelorte og manglende overskud!

Så husk det – gør noget godt. Både for dig selv og dine medmennesker, så du på den måde starter positive ringe i vandet. Det kan være dit lille bidrag til verden, som i sidste ende kan betyde alverden til forskel.

Læs om kjolen min mor aldrig glemte

 

About the Author

Nicola

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles 

>